Gazpacho met paprika
Gazpacho met paprika

Soep

Gazpacho met paprika

  • Soep
  • 4 personen
  • 228 kcal / portie

Ingrediënten lijst

500 g cherrytomaatjes
400 ml kokosmelk
2 lente uitjes
1 potje gegrilde paprika's
1 teentje knoflook, gepeld
1 bakje basilicum
1 el tomatenpuree
Zout & peper
Optioneel: basilicum, blokjes paprika en hennepzaadjes ter garnering

BEreidings wijze

  1. Laat de paprika’s uitlekken, was en snijd de lente-uitjes en doe dit, samen met de overige ingrediënten, in een blender. Laat deze draaien tot er een gladde, romige soep is ontstaan.
  2. Proef en voeg eventueel extra zeezout, peper of wat vers citroensap toe.
  3. Schenk de soep in 4 glazen of kommetjes en garneer met toppings naar keuze. Houd je meer van warme soep? Je kunt deze soep ook goed verwarmen.

Boodschappen lijst

Tips

Rooster de cherrytomaatjes met een beetje zout en peper in de oven voor extra smaak.