Soep
Gazpacho met paprika
- • Soep
- • 4 personen
- • 228 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g cherrytomaatjes
- • 400 ml kokosmelk
- • 2 lente uitjes
- • 1 potje gegrilde paprika's
- • 1 teentje knoflook, gepeld
- • 1 bakje basilicum
- • 1 el tomatenpuree
- • Zout & peper
- • Optioneel: basilicum, blokjes paprika en hennepzaadjes ter garnering
BEreidings wijze
- Laat de paprika’s uitlekken, was en snijd de lente-uitjes en doe dit, samen met de overige ingrediënten, in een blender. Laat deze draaien tot er een gladde, romige soep is ontstaan.
- Proef en voeg eventueel extra zeezout, peper of wat vers citroensap toe.
- Schenk de soep in 4 glazen of kommetjes en garneer met toppings naar keuze. Houd je meer van warme soep? Je kunt deze soep ook goed verwarmen.
Boodschappen lijst
- Gegrilde paprika in olie
4,19 190 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,29 70 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
2,29 400 Ml
removeadd product to cart
Tips
Rooster de cherrytomaatjes met een beetje zout en peper in de oven voor extra smaak.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!