Voorgerecht
Garnalencocktail met avocado
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g garnalen, ontdooid en drooggedept
- • 1 avocado
- • 2 stuks bindsla (little gem)
- • 1 limoen, sap en rasp
- • ½ rode peper, zaadlijsten verwijderd en gesnipperd
- • DRESSING:
- • 50 ml sojaroom
- • 2 el chilisaus
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Klop voor de dressing de room lobbig. Mix er de chilisaus doorheen. Breng op smaak met zout en peper.
- Schil de avocado en snijd in kleine blokjes. Druppel er wat van het limoensap op zodat het niet verkleurt.
- Hussel de garnalen, avocado, limoenrasp en -sap en de chilipeper voorzichtig door elkaar.
- Houd 4 mooie blaadjes van de bindsla achter en snijd de rest grof.
- Bedek de bodem van 4 ruime glazen met de gesneden sla en zet de 4 blaadjes er rechtop in. Schep de garnalencocktail erbij en lepel er wat van de dressing over. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Limoenen
1,89 200 Gram
removeadd product to cart - Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Chilisaus
2,79 240 ML
removeadd product to cart - Bindsla (Little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!