Voorgerecht
Garnalencocktail met avocado
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g garnalen, ontdooid en drooggedept
- • 1 avocado
- • 2 stuks bindsla (little gem)
- • 1 limoen, sap en rasp
- • ½ rode peper, zaadlijsten verwijderd en gesnipperd
- • DRESSING:
- • 50 ml sojaroom
- • 2 el chilisaus
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Klop voor de dressing de room lobbig. Mix er de chilisaus doorheen. Breng op smaak met zout en peper.
- Schil de avocado en snijd in kleine blokjes. Druppel er wat van het limoensap op zodat het niet verkleurt.
- Hussel de garnalen, avocado, limoenrasp en -sap en de chilipeper voorzichtig door elkaar.
- Houd 4 mooie blaadjes van de bindsla achter en snijd de rest grof.
- Bedek de bodem van 4 ruime glazen met de gesneden sla en zet de 4 blaadjes er rechtop in. Schep de garnalencocktail erbij en lepel er wat van de dressing over. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Sweet chilisaus
2,99 240 Ml
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,29 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!