Hoofdgerecht
Gado Gado met pindasaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 250 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 750 g gemengde groenten, hapklaar
- • 250 ml kippenbouillon
- • 2 grote vastkokende aardappelen, in plakjes
- • 2 eieren
- • 5 el pindakaas
- • 1 el sambal
BEreidings wijze
- Kook of blancheer alle groenten en de aardappels beetgaar (harde soorten eerst). Snijd de aardappels in plakjes.
- Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in kwarten.
- Leg de warme groenten, aardappels en eieren op een schaal.
- Breng voor de pindasaus de bouillon samen met de sambal aan de kook. Voeg de pindakaas in delen toe en roer voortdurend tot je een gebonden saus hebt.
- Schep de saus over de groenten en serveer lauwwarm.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Aziatische wokgroenten
2,99 300 Gram
removeadd product to cart - Kippenbouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Sambal Badjak
3,19 200 Gram
removeadd product to cart - Pindakaas
4,39 350 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!