Salade
Frisse eikenbladsalade met gerookte forel en dille
- • Salade
- • 4 personen
- • 144 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • SALADE:
- • eikenbladsla 1 krop, gewassen en grof gesneden
- • gerookte forel 200 g, in stukjes geplukt
- • rode ui 1, in dunne halve ringen
- • appel 1, vlak voor bereiding in reepjes gesneden met schil
- • DRESSING:
- • fijngehakte dille 2 el
- • grove mosterd 1 el
- • zonnebloemolie 3 el
- • witte wijnazijn 1 el
- • zout en zwarte peper gemalen
BEreidings wijze
- Maak een dressing van alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
- Hussel de eikenbladsla met de gerookte forel, rode ui en appel in een saladekom. Giet de dressing erover en mix het goed door elkaar. Verdeel over 4 borden.
Boodschappen lijst
- Forelfilet
7,99 125 Gram
removeadd product to cart - Eikenbladsla
2,29 1 stuk
removeadd product to cart - Jonagold appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Dille
3,19 35 Gram
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!