Salade
Frisse eikenbladsalade met gerookte forel en dille
- • Salade
- • 4 personen
- • 144 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • SALADE:
- • 200 g gerookte forel, in stukjes geplukt
- • 1 krop eikenbladsla, gewassen en grof gesneden
- • 1 appel, in reepjes gesneden met schil
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • DRESSING:
- • 3 el zonnebloemolie
- • 2 el fijngehakte dille
- • 1 el grove mosterd
- • 1 el witte wijnazijn
- • Zout & zwarte peper
BEreidings wijze
- Maak een dressing van alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
- Hussel de eikenbladsla met de gerookte forel, rode ui en appel in een saladekom. Giet de dressing erover en mix het goed door elkaar. Verdeel over 4 borden.
Boodschappen lijst
- Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart - Eikenbladsla
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Zonnebloemolie koudgeperst
4,19 500 Ml
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Gerookte forelfilet
6,99 125 Gram
removeadd product to cart - Elstar appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart - Dille in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!