Salade
Frisse eikenbladsalade met gerookte forel en dille
- • Salade
- • 4 personen
- • 144 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • SALADE:
- • 200 g gerookte forel, in stukjes geplukt
- • 1 krop eikenbladsla, gewassen en grof gesneden
- • 1 appel, in reepjes gesneden met schil
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • DRESSING:
- • 3 el zonnebloemolie
- • 2 el fijngehakte dille
- • 1 el grove mosterd
- • 1 el witte wijnazijn
- • Zout & zwarte peper
BEreidings wijze
- Maak een dressing van alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
- Hussel de eikenbladsla met de gerookte forel, rode ui en appel in een saladekom. Giet de dressing erover en mix het goed door elkaar. Verdeel over 4 borden.
Boodschappen lijst
- Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart - Eikenbladsla
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Zonnebloemolie koudgeperst
3,39 500 Ml
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Gerookte forelfilet
6,99 125 Gram
removeadd product to cart - Elstar appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!