Lunch
Frisse citroenwraps met kiemen
- • Lunch
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 plakken serranoham
- • 2 tortilla wraps
- • 2 middelgrote eieren
- • 2 plukjes broccoli kiemen
- • ½ citroen, de rasp
- • 6 el doperwten (diepvries)
- • 2 el mascarpone
- • 1 el extra vierge olijfolie citroen + extra voor erover
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de tortilla’s op de bakplaat bekleed met bakpapier.
- Meng de mascarpone in een kommetje met 1 el extra vierge olijfolie citroen. Verdeel de limoen-mascarpone met de achterkant van een lepel over de tortilla’s.
- Verdeel de doperwten (bevroren) in een cirkel over de tortilla’s (circa 1-2 cm van de rand). Drapeer de plakken serranoham er telkens per twee in een cirkel over.
- Breek de eitjes in het midden en bestrooi met zout en peper.
- Bak de wraps in circa 10-11 minuten in de oven goudbruin en gaar. Besprenkel met wat extra vierge olijfolie citroen, verdeel de citroenrasp erover en een pluk broccolikiemen.
Boodschappen lijst
- Tortilla wraps
2,99 6 stuks
removeadd product to cart - Serranoham
4,99 50 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Broccolikiemen
1,39 50 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Mascarpone
4,79 250 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie citroen
6,49 100 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Laura de Grave. Liever vega? Vervang de serranoham door in stukjes gesneden tomaat en zongedroogde tomaat.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!