Voorgerecht
Feto kruiden in mosterdsaus
- • Voorgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g feto, in blokjes
- • 200 ml soja cuisine
- • 1 appel, in partjes
- • 1 stengel bleekselderij, in fijne blokjes
- • 1 kleine ui of sjalotje, fijngesneden
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 2 el witte wijn
- • 2 tl mosterd
- • 1 tl kappertjes
- • Klein handje dille of peterselie, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Fruit de ui en de bleekselderij in olie. Voeg de Feto-blokjes, de knoflook en de partjes appel of peer
- toe en laat ze even mee bakken. Blus af met witte wijn en voeg de mosterd en de kappertjes toe.
- Giet de sojasaus erover heen (niet meer laten opkoken) en breng op smaak met peper en zout.
- Versier met dille, peterselie of kervel. Lekker met rijst (voorgekookt), aardappelpuree of gekookte
- aardappelen.
Boodschappen lijst
- Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Sauvignon Verdejo
4,79 75 cl
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!