Hoofdgerecht
Couscous met vegetarische ‘kip’ en pruimen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 275 g couscous
- • 250 g vegetarische 'kipfilet', in stukjes
- • 250 g gedroogde pruimen, in stukjes
- • 100 g blanke amandelen
- • 100 ml groentebouillon
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 1 kaneelstokje
- • 1 el olijfolie
- • 1 tl kaneel
- • ½ tl versgemalen peper
BEreidings wijze
- Verwarm de olie in een pan en bak de ‘kip’stukjes, ui en knoflook enkele minuten. Schep regelmatig om.
- Bestrooi met peper en gemalen kaneel en bak al roerend een halve minuut mee.
- Meng er de pruimen, het kaneelstokje en de amandelen door. Giet de bouillon erbij en laat circa 5 minuten stoven.
- Kook ondertussen de couscous zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Serveer de couscous met het ‘kip’-pruimengerecht erbovenop
Boodschappen lijst
- 4-Seizoenen peper molen
7,99 50 Gram
- Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Volkoren couscous
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Tofu wokblokjes natural
3,69 180 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Geblancheerde amandelen
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Kaneelstokjes
2,99 10 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,79 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!