Hoofdgerecht
Couscous met vegetarische ‘kip’ en pruimen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 275 g couscous
- • 250 g vegetarische 'kipfilet', in stukjes
- • 250 g gedroogde pruimen, in stukjes
- • 100 g blanke amandelen
- • 100 ml groentebouillon
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 1 kaneelstokje
- • 1 el olijfolie
- • 1 tl kaneel
- • ½ tl versgemalen peper
BEreidings wijze
- Verwarm de olie in een pan en bak de ‘kip’stukjes, ui en knoflook enkele minuten. Schep regelmatig om.
- Bestrooi met peper en gemalen kaneel en bak al roerend een halve minuut mee.
- Meng er de pruimen, het kaneelstokje en de amandelen door. Giet de bouillon erbij en laat circa 5 minuten stoven.
- Kook ondertussen de couscous zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Serveer de couscous met het ‘kip’-pruimengerecht erbovenop
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Volkoren couscous
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Tofu wokblokjes natural
3,69 180 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Geblancheerde amandelen
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,19 8 stuks
removeadd product to cart - Kaneelstokjes
2,79 10 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!