Bijgerecht
Coleslaw van rode kool
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 wortels, geraspt
- • 1 koolrabi, geschild en geraspt
- • 1 appel, geraspt
- • ¼ rode kool, geraspt
- • 4 el mayonaise
- • 4 el peterselie, fijngesneden
- • 2 el zonnebloempitten
- • 2 el pompoenpitten
- • 2 tl mosterd
BEreidings wijze
- Meng de mayonaise, mosterd en peterselie door elkaar en schep deze dressing door de geraspte groenten en appel.
- Bestrooi de coleslaw voor het serveren met de pitten en garneer eventueel met peterselie.
Boodschappen lijst
- Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart - Pinova appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Rode kool
3,29 1 stuks
removeadd product to cart - Zonnebloempitten
1,59 250 Gram
removeadd product to cart - Pompoenpitten
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!