Dessert
Chiapudding met mango-nice cream
- • Dessert
- • 1 persoon
Ingrediënten lijst
- • 2 eetlepels chiazaad
- • ½ kopje plantaardige melk naar keuze
- • 1 of 2 theelepels zoetstof naar keuze (bijvoorbeeld ahornsiroop)
- • 1 kopje bevroren mangostukjes
- • ¼ kopje kokosmelk
- • 2 eetlepels glutenvrije granola naar keuze
BEreidings wijze
- Bereid de chiapudding voor door chiazaad te mengen met plantaardige melk en zoetstof en laat het minimaal 1 uur in de koelkast staan.
- Meng de bevroren mangostukjes met een scheutje (ongeveer ¼ kopje) kokosmelk, tot een romige ijsconsistentie.
- Voeg 2 eetlepels van je favoriete granola toe aan de bodem van een pot, gevolgd door chiapudding en mango-nice cream. Bestrooi indien gewenst met wat gepofte ontbijtgranen of geraspte kokos en serveer direct.
Boodschappen lijst
- RAW Chiazaad
4,59 250 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
1,69 200 Ml
removeadd product to cart - Glutenvrije granola laag in suiker
5,99 300 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van LadyFruitCake
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!