Chiapudding met mango-nice cream
Chiapudding met mango-nice cream

Dessert

Chiapudding met mango-nice cream

  • Dessert
  • 1 persoon

Ingrediënten lijst

2 eetlepels chiazaad
½ kopje plantaardige melk naar keuze
1 of 2 theelepels zoetstof naar keuze (bijvoorbeeld ahornsiroop)
1 kopje bevroren mangostukjes
¼ kopje kokosmelk
2 eetlepels glutenvrije granola naar keuze

BEreidings wijze

  1. Bereid de chiapudding voor door chiazaad te mengen met plantaardige melk en zoetstof en laat het minimaal 1 uur in de koelkast staan.
  2. Meng de bevroren mangostukjes met een scheutje (ongeveer ¼ kopje) kokosmelk, tot een romige ijsconsistentie.
  3. Voeg 2 eetlepels van je favoriete granola toe aan de bodem van een pot, gevolgd door chiapudding en mango-nice cream. Bestrooi indien gewenst met wat gepofte ontbijtgranen of geraspte kokos en serveer direct.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van LadyFruitCake