Ontbijt
Cashewnotenyoghurt met frambozen en chocolade
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 140 g ongebrande cashewnoten
- • 175 ml water
- • 3 medjoul dadels
- • 1,5 tl vanille extract
- • Handje frambozen
- • 24 g Lovechock Almond Fig (4 stukjes)
- • Takje verse munt
BEreidings wijze
- Week de cashewnoten eerst 8 uur in een kom met water.
- Giet de cashewnoten af in een vergiet en ontpit de medjoul dadels.
- Doe de cashewnoten samen met het water, de medjoul dadels en het vanille extract in de keukenmachine. Mix 7-10 minuten tot een romig en zacht geheel.
- Schep de cashewnotenyoghurt in twee schaaltjes en garneer met frambozen, fijngehakte stukjes chocolade en verse munt.
Boodschappen lijst
- Cashewnoten raw
4,39 150 GRAM
removeadd product to cart - Vanille extract
14,19 40 Ml
removeadd product to cart - Frambozen
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - RAW Chocolade Almond/Fig 80%
2,69 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Ooit geprobeerd om je eigen plant-based yoghurt te maken? Probeer het met dit lekkere en makkelijke recept! Dit recept is afkomstig van: Lovechock & Zonderzooi
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!