Ontbijt
Cashewnotenyoghurt met frambozen en chocolade
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 140 g ongebrande cashewnoten
- • 24 g Lovechock Almond Fig (4 stukjes)
- • 3 medjoul dadels
- • Handje frambozen
- • Takje verse munt
- • 1½ tl vanille extract
BEreidings wijze
- Week de cashewnoten eerst 8 uur in een kom met water.
- Giet de cashewnoten af in een vergiet en ontpit de medjoul dadels.
- Doe de cashewnoten samen met 175 ml water, de medjoul dadels en het vanille extract in de keukenmachine. Mix 7-10 minuten tot een romig en zacht geheel.
- Schep de cashewnotenyoghurt in twee schaaltjes en garneer met frambozen, fijngehakte stukjes chocolade en verse munt.
Boodschappen lijst
- RAW Cashewnoten
4,49 150 Gram
removeadd product to cart - Vanille extract
12,99 40 Ml
removeadd product to cart - Frambozen
4,59 125 Gram
removeadd product to cart - Raw chocolade 80% Almond Fig
3,79 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Ooit geprobeerd om je eigen plant-based yoghurt te maken? Probeer het met dit lekkere en makkelijke recept! Dit recept is afkomstig van Lovechock & Zonderzooi
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!