Hoofdgerecht
Cashew-zwarte bonenburger met knoflooksaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 cashew-zwarte bonenburgers
- • 4 hamburgerbroodjes
- • 4 bladeren kropsla
- • 4 el atjar tjampoer
- • Scheutje zonnebloemolie
- • KNOFLOOKSAUS:
- • 1½ teentje knoflook, geperst
- • 4 el vegan mayo
- • 2 el koriander, grof gehakt
- • 1 tl karwijzaad, geroosterd
BEreidings wijze
- Verhit de barbecue tot ca. 180°C.
- Meng voor de kruidige knoflooksaus de knoflook, koriander, karwijzaad en vegan mayo door elkaar.
- Bereid de cashew-zwarte bonenburgers op de barbecue volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en beleg ze met de burgers met daarop de kropsla, atjar tjampoer en knoflooksaus.
Boodschappen lijst
- Hamburgerbroodjes
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Atjar Tjampoer
5,19 330 Gram
removeadd product to cart - Cashew zwarte bonen burger
4,05 160 Gram
removeadd product to cart - Vegan mayonaise
2,99 370 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Karwijzaad
2,99 45 Gram
removeadd product to cart - Kropsla
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!