Hoofdgerecht
Cashew-zwarte bonenburger met knoflooksaus
- • Hoofdgerecht
 - • 4 personen
 
Ingrediënten lijst
- • 4 cashew-zwarte bonenburgers
 - • 4 hamburgerbroodjes
 - • 4 bladeren kropsla
 - • 4 el atjar tjampoer
 - • Scheutje zonnebloemolie
 - • KNOFLOOKSAUS:
 - • 1½ teentje knoflook, geperst
 - • 4 el vegan mayo
 - • 2 el koriander, grof gehakt
 - • 1 tl karwijzaad, geroosterd
 
BEreidings wijze
- Verhit de barbecue tot ca. 180°C.
 - Meng voor de kruidige knoflooksaus de knoflook, koriander, karwijzaad en vegan mayo door elkaar.
 - Bereid de cashew-zwarte bonenburgers op de barbecue volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en beleg ze met de burgers met daarop de kropsla, atjar tjampoer en knoflooksaus.
 
Boodschappen lijst
-  Hamburgerbroodjes
2,99 250 Gram
removeadd product to cart -  Atjar Tjampoer
5,19 330 Gram
removeadd product to cart -  Cashew zwarte bonen burger
3,99 160 Gram
removeadd product to cart -  Vegan mayonaise
3,19 370 Ml
removeadd product to cart -  Witte knoflook
1,99 100 Gram
removeadd product to cart -  Karwijzaad
2,99 45 Gram
removeadd product to cart -  Kropsla
2,49 1 stuks
removeadd product to cart 
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!






