Voorgerecht
Carpaccio met waterkers en truffelmayonaise
- • Voorgerecht
- • 4 personen
- • 347 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 pakjes rundercarpaccio (diepvries)
- • 100 g gemengde paddenstoelen, grotere exemplaren kleiner gesneden
- • 100 g amandelen, goudbruin geroosterd in droge koekenpan
- • 1 potje truffelmayonaise
- • Handvol waterkers of winterpostelein
- • Versgemalen zwarte peper
BEreidings wijze
- Hak de afgekoelde amandelen grof met een mes.
- Schik de rundercarpaccio op de borden en leg de waterkers of winterpostelein in het midden.
- Verdeel de paddenstoelen erover en schep er mooie toefjes truffelmayonaise bij. Garneer met de amandelen. Bestrooi met zwarte peper.
Boodschappen lijst
- Amandelen
4,59 175 Gram
removeadd product to cart - Truffelmayonaise
4,99 190 Ml
removeadd product to cart - Paddenstoelenmix
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Provence rosé
11,99 75 cl
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2018. Wijntip: Rosé en carpaccio is een klassieke combinatie! De Domaine Saint Esteve Provence rosé is klassiek voor delicate vleesrechten: droog, licht, fruitig met frisse zuren. Heerlijk bij de subtiele smaak van carpaccio.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!




