Voorgerecht
Carpaccio met waterkers en truffelmayonaise
- • Voorgerecht
- • 4 personen
- • 347 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 pakjes rundercarpaccio
- • 100 g gemengde paddenstoelen, grotere exemplaren kleiner gesneden
- • 100 g amandelen, goudbruin geroosterd in droge koekenpan
- • 1 potje truffelmayonaise
- • Handvol waterkers of winterpostelein
- • Versgemalen zwarte peper
BEreidings wijze
- Hak de afgekoelde amandelen grof met een mes.
- Schik de rundercarpaccio op de borden en leg de waterkers of winterpostelein in het midden.
- Verdeel de paddenstoelen erover en schep er mooie toefjes truffelmayonaise bij. Garneer met de amandelen. Bestrooi met zwarte peper.
Boodschappen lijst
- Paddenstoelenmix
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Bruine amandelen
5,19 250 Gram
removeadd product to cart - Truffelmayonaise
4,99 190 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2018. Wijntip: Rosé en carpaccio is een klassieke combinatie! Deze firefly Shiraz rosé is wat aardser en kruidiger van smaak en dat smaakt prettig met truffel en paddenstoel.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!