Bakken
Cake met witte chocolade, banaan en cranberries
- • Bakken
- • 8 personen
- • 186 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g tarwebloem
- • 180 ml amandeldrink
- • 80 g suiker
- • 60 g santen
- • 60 g witte chocolade, fijngehakt
- • 3 eieren
- • 1 banaan
- • 3 el gedroogde cranberry's
- • 3 tl bakpoeder
- • Snuf zout
- • Ook nodig: cakeblik van ca. 25 cm, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Prak de banaan in een kom en voeg de bloem, bakpoeder, suiker, eieren en amandeldrink toe; mix tot een glad beslag.
- Spatel de santen, de witte chocolade, de cranberry’s en een snuf zout erdoor en giet het beslag in de cakevorm. Bak in 40 tot 50 minuten goudbruin en gaar.
Boodschappen lijst
- Bakpoeder
1,09 17 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
- Vegan witte chocolade
2,29 50 Gram
removeadd product to cart - Kristalsuiker
3,49 750 GRAM
removeadd product to cart - Amandeldrink suikervrij
2,99 1 Liter
removeadd product to cart - Gedroogde cranberry
3,69 100 GRAM
removeadd product to cart - Creamed coconut (santen)
2,89 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Winter 2020
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!