Voorgerecht
Bruschetta met krokante aardappel chorizomix
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g vastkokende aardappelen, geschild, in blokjes en beetgaar gekookt
- • 175 g chorizo, in blokjes
- • 4 dikke sneden boerenbrood, gehalveerd
- • 3 teentjes knoflook, 2 gehalveerd en 1 fijngehakt
- • 1 rode paprika, in kleine blokjes
- • ½ rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
- • 1 el olijfolie
- • Klein handje verse oregano
- • ½ tl paprikapoeder
BEreidings wijze
- Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak hierin de aardappelblokjes goudbruin en krokant.
- Voeg de fijngehakte knoflook, paprika, oregano, chilipeper, paprikapoeder en chorizo toe en bak al omscheppend ca. 5 minuten mee.
- Rooster ondertussen het brood aan weerszijden goudbruin en wrijf het daarna in met de gehalveerde knoflook en een beetje olie.
- Verdeel de aardappel-chorizomix over de bruschette en serveer meteen.
Boodschappen lijst
-  Milde paprikapoeder2,79 30 Gram removeadd product to cart
-  Witte knoflook1,99 100 Gram removeadd product to cart
-  Milde olijfolie7,49 500 Ml removeadd product to cart
-  Droge worst chorizo6,09 110 Gram removeadd product to cart
-  Vastkokende aardappelen4,59 2 kg removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!




