Bakken
Brownies
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 115 g kokosbloesemsuiker
- • 85 g pure chocolade, in stukjes
- • 55 g kokosolie
- • 50 g olijfolie
- • 50 g rijstmelkchocolade, in kleine stukjes
- • 50 g rijstmeel
- • 50 g amandelmeel
- • 2 eieren
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150ºC.
- Doe de kokosolie, olijfolie en chocolade in een vuurvaste kom en zet au bain-marie op het vuur (hang de kom boven een pan met een laagje kokend water, zorg dat het water de kom niet raakt).
- Roer tot alles goed vermengd is en de chocolade helemaal is gesmolten en haal van het vuur.
- Meng in een andere kom de eieren met de kokosbloesemsuiker en rijstmeel (gebruik handmixer of garde).
- Voeg het chocolademengsel toe en roer goed door.
- Giet het browniemengsel in een vierkante vorm bekleed met bakpapier en bestrooi met de stukjes rijstmelkchocolade.
- Bak de brownie ca. 20-25 minuten in de oven; de binnenkant moet smeuïg blijven.
- Laat afkoelen in de vorm en snijd daarna in ca. 10 stukjes.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Vegan rijstmelkchocolade
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 75%
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Amandelmeel
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
3,99 275 Gram
removeadd product to cart - Rijstmeel
2,85 350 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuk
removeadd product to cart - Kokosolie extra virgin
6,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Special
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!