Bakken
Brownies
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 115 g kokosbloesemsuiker
- • 85 g pure chocolade, in stukjes
- • 55 g kokosolie
- • 50 g olijfolie
- • 50 g rijstmelkchocolade, in kleine stukjes
- • 50 g rijstmeel
- • 50 g amandelmeel
- • 2 eieren
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150ºC.
- Doe de kokosolie, olijfolie en chocolade in een vuurvaste kom en zet au bain-marie op het vuur (hang de kom boven een pan met een laagje kokend water, zorg dat het water de kom niet raakt).
- Roer tot alles goed vermengd is en de chocolade helemaal is gesmolten en haal van het vuur.
- Meng in een andere kom de eieren met de kokosbloesemsuiker en rijstmeel (gebruik handmixer of garde).
- Voeg het chocolademengsel toe en roer goed door.
- Giet het browniemengsel in een vierkante vorm bekleed met bakpapier en bestrooi met de stukjes rijstmelkchocolade.
- Bak de brownie ca. 20-25 minuten in de oven; de binnenkant moet smeuïg blijven.
- Laat afkoelen in de vorm en snijd daarna in ca. 10 stukjes.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Vegan rijstmelk chocoladereep
4,49 100 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 75%
4,69 100 Gram
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
4,09 275 Gram
removeadd product to cart - Rijstmeel
3,09 350 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Extra virgin kokosolie
7,49 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Special.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!