Bijgerecht
Broccolisoufflés
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 ml room
- • 150 g zachte geitenkaas
- • 100 g oude kaas, geraspt
- • 100 g broccoli, in kleine roosjes
- • 3 eieren
- • Ook nodig: 4 eenpersoons soufflébakjes, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 160°C. Kook de broccoli 1 minuut voor in kokend water, laat uitlekken in een vergiet en spoel koud af.
- Meng de eieren, kazen en de room in een keukenmachine of blender.
- Verdeel de broccoli over de soufflebakjes en giet het kaasmengsel erover.
- Zet de bakjes in de oven en bak de soufflétjes in ± 45 minuten goudbruin en gaar. Serveer direct als voorgerecht.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,49 6 stuks
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Zure room
1,39 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!