Broccoli tabouleh
Broccoli tabouleh

Lunch

Broccoli tabouleh

  • Lunch
  • 4 personen
  • 253 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g quinoa mix
6 tomaten, in kleine stukjes
2 stronken broccoli, in kleine roosjes
1 rode ui, fijngesnipperd
1 limoen, rasp en sap
2 el witte wijnazijn
½ bosje koriander, fijngesneden
½ bosje peterselie, fijngesneden

BEreidings wijze

  1. Bereid de quinoa mix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stoom intussen de broccoli beetgaar.
  3. Voeg alle ingrediënten samen, hussel goed en laat afkoelen. Serveer gekoeld.

Boodschappen lijst

  • product
    Koriander

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode uien

    1,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Trostomaten

    3,49 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Limoenen

    1,99 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Quinoa mix

    5,09 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Platte peterselie

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Broccoli

    3,19 400 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte wijnazijn

    2,49 500 Ml

    remove
    add product to cart

Tips

Wijntip! Kom Berg Grauburgunder is een wijn met zoveel rijpe als frisse tonen. De wijn heeft zachte zuren waardoor het gerecht iets zoeter overkomt. Bereidingstijd: 10 minuten + 30 minuten koeltijd Dit recept is afkomstig uit Lekker Weten lente