Lunch
Broccoli tabouleh
- • Lunch
- • 4 personen
- • 253 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g quinoa mix
- • 6 tomaten, in kleine stukjes
- • 2 stronken broccoli, in kleine roosjes
- • 1 rode ui, fijngesnipperd
- • 1 limoen, rasp en sap
- • 2 el witte wijnazijn
- • ½ bosje koriander, fijngesneden
- • ½ bosje peterselie, fijngesneden
BEreidings wijze
- Bereid de quinoa mix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stoom intussen de broccoli beetgaar.
- Voeg alle ingrediënten samen, hussel goed en laat afkoelen. Serveer gekoeld.
Boodschappen lijst
- Koriander
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Quinoa mix
5,09 500 Gram
removeadd product to cart - Platte peterselie
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Broccoli
3,19 400 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Wijntip! Kom Berg Grauburgunder is een wijn met zoveel rijpe als frisse tonen. De wijn heeft zachte zuren waardoor het gerecht iets zoeter overkomt. Bereidingstijd: 10 minuten + 30 minuten koeltijd Dit recept is afkomstig uit Lekker Weten lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!