Broccoli tabouleh
Broccoli tabouleh

Lunch

Broccoli tabouleh

  • Lunch
  • 4 personen
  • 253 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g quinoa-bulgur gierstmix
2 stronken broccoli, in kleine roosjes
6 tomaten, in kleine stukjes
1 rode ui, fijngesnipperd
1 limoen, rasp en sap
2 el witte wijnazijn
½ bosje koriander, fijngesneden
½ bosje peterselie, fijngesneden

BEreidings wijze

  1. Maak quinoa-bulgur-gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Stoom intussen de broccoli beetgaar.
  3. voeg alle ingrediënten samen, hussel goed en laat afkoelen.
  4. Serveer gekoeld.

Boodschappen lijst

Tips

Wijntip! Kom Berg Grauburgunder is een wijn met zoveel rijpe als frisse tonen. De wijn heeft zachte zuren waardoor het gerecht iets zoeter overkomt. Bereidingstijd: 10 minuten + 30 minuten koeltijd Dit recept is afkomstig uit Lekker Weten lente