Sauzen & dressings
Broccoli pesto
- • Sauzen & dressings
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g broccoli
- • 200 ml groentebouillon
- • 100 g Parmezaanse kaas, geraspt + extra voor garnering
- • 2 teentjes knoflook
- • 2 el hazelnoten, geroosterd en fijngehakt
- • 1 el peterselie, kleingesneden
- • 1 el citroensap
- • Scheut olijfolie
- • Zout
BEreidings wijze
- Breng de bouillon aan de kook en schep er de broccolistelen in.
- Kook ze 5 minuten, voeg dan de roosjes toe en laat ze samen met de stelen nog 4 minuten doorkoken tot ze gaar zijn.
- Pureer de broccolistelen en de roosjes met een staafmier, samen met hazelnoten, knoflook, peterselie, het citroensap en de geraspte Parmezaanse kaas.
- Maak indien nodig op smaak met zout en een scheut olijfolie. Garneer met de parmezaan.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Broccoli
3,19 400 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,59 150 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 ML
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!