Sauzen & dressings
Broccoli pesto
- • Sauzen & dressings
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g broccoli
- • 200 ml groentebouillon
- • 100 g Parmezaanse kaas, geraspt + extra voor garnering
- • 2 teentjes knoflook
- • 2 el hazelnoten, geroosterd en fijngehakt
- • 1 el peterselie, kleingesneden
- • 1 el citroensap
- • Scheut olijfolie
- • Zout
BEreidings wijze
- Breng de bouillon aan de kook en schep er de broccolistelen in.
- Kook ze 5 minuten, voeg dan de roosjes toe en laat ze samen met de stelen nog 4 minuten doorkoken tot ze gaar zijn.
- Pureer de broccolistelen en de roosjes met een staafmier, samen met hazelnoten, knoflook, peterselie, het citroensap en de geraspte Parmezaanse kaas.
- Maak indien nodig op smaak met zout en een scheut olijfolie. Garneer met de parmezaan.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,19 8 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!