Hoofdgerecht
Broccoli-linzenburger met sweet potatochips
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g broccoli
- • 2 eieren
- • 1 zak sweet potato chips
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • 5 el linzenmeel
- • 2 el linzen (uit blik of pot)
- • ½ tl kurkuma
- • Peper
- • Kokosolie
BEreidings wijze
- Kook de broccoliroosjes gaar in 6 min en hak fijn. Giet de linzen af.
- Meng met het uitje, linzen, linzenmeel, 1 ei en de dooier van het andere ei, knoflook, kurkuma en bestrooi met peper.
- Vorm er 4 burgers van en haal ze door het overgebleven eiwit.
- Verkruimel de chips grof en druk rondom de burgers.
- Bak langzaam op laag vuur krokant in een laagje hete kokosolie.
Boodschappen lijst
- Linzen
1,79 360 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Linzenmeel
3,19 275 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Gemalen kurkuma
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Groentechips zoete aardappel
3,19 80 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!