Hoofdgerecht
Bloemkoolsoufflé met topping van poppies carrot
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g zachte geitenkaas
- • 3 eieren
- • 100 g oude kaas geraspt
- • 200 ml sojaroom
- • 200 g kleine bloemkoolroosjes
- • Poppies carrot
- • Zwarte peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 160℃.
- Kook de bloemkool 1 minuut voor in kokend water.
- Meng de eieren, geitenkaas, zwarte peper en sojaroom met mixer of keukenmachine.
- Verdeel de bloemkoolroosjes over de bakjes en giet het geitenkaasmengsel erover.
- Verkruimel de maisflips tussen twee vellen bakpapier met een deegroller en bestrooi de soufflés ermee, eindig met de geraspte kaas.
- Bak circa 45 minuten in de oven gaar en goudbruin. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,29 200 ML
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,99 125 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!