Tussendoor
Bliss balls met sinaasappel
- • Tussendoor
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 125 g Medjoul dadels
- • 70 g ongebrande walnoten
- • 20 g raw cacao
- • 18 g Pure nibs chocolade (3 stukjes)
- • 1 tl kaneel
- • ½ tl sinaasappelrasp
- • ½ tl gemberpoeder
BEreidings wijze
- Was de sinaasappel en rasp een halve theelepel van de schil.
- Ontpit de medjoul dadels.
- Doe alle ingrediënten samen in de keukenmachine en mix een paar minuten goed fijn.
- Rol er daarna 8 balletjes van met je handen en zet ze een kwartier in de koelkast om hard te worden.
Boodschappen lijst
- Gemalen gember
3,09 30 Gram
removeadd product to cart - Raw chocolade 82% Pure Nibs
2,79 40 Gram
removeadd product to cart - Handsinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Medjoul dadels
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,79 35 Gram
removeadd product to cart - Raw cacaopoeder
5,79 160 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,99 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Tip: Bewaar de bliss balls in de koelkast. Heerlijke rauwe chocolade balletjes met een vleugje sinaasappel. Gemaakt met Lovechock Pure Nibs. Dit recept is gemaakt door Lovechock & Zonderzooi
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!