Salade
Bladsalade met krieltjes, forel & avocado-dressing
- • Salade
- • 4 personen
- • 254 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g krieltjes, gekookt en in grove stukken
- • 125 g gerookte forel, in stukjes
- • 100 g babyspinazie
- • 1 kropsla, gewassen en in grove stukken
- • 1 rode ui, in dunne ringen
- • DRESSING:
- • 1 citroen, rasp + sap
- • 5 el avocado-olie
- • 2 el dille, grof gehakt
- • 1 el grove mosterd
- • 1 el gembersiroop
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de dressing in een kom citroenrasp en -sap, dille, gembersiroop en avocado-olie door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Hussel in een grote saladeschaal de spinazie, kropsla, krieltjes en de rode ui door elkaar. Giet de dressing eroverheen. Leg de gerookte forel erop.
Boodschappen lijst
- Kropsla
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Vastkokende kriel aardappeltjes
2,59 450 Gram
removeadd product to cart - Babyspinazie
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Avocado-olie
12,99 250 Ml
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!