Salade
Bietjessalade met appel
- • Salade
- • 2 personen
- • 470 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g gekookte rode bieten
- • 100 g feta, in blokjes
- • 50 g walnoten
- • 1 appel
- • 1 kleine rode ui, fijn gesnipperd
- • Flinke scheut balsamicoazijn
- • Paar druppels goede olijfolie
- • Zout & peper naar smaak
BEreidings wijze
- Doe de bietjes in een kom en schep er de gesnipperde ui en lepel balsamico door. Meng goed door elkaar en voeg zout en peper naar smaak toe. Laat ca. 10 minuten intrekken en daarna uitlekken in een vergiet.
- Meng de appel, de helft van de walnoten en de helft van de feta door de bietjes en verdeel over twee borden. Garneer met de rest van de walnoot en feta. Mal er wat extra peper over een besprenkel eventueel met een klein beetje olijfolie.
Boodschappen lijst
- Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,89 250 Ml
removeadd product to cart - Blanc de noir
12,29 75 cl
removeadd product to cart - Gekookte rode bieten
1,69 500 Gram
removeadd product to cart - Feta
3,79 150 Gram
removeadd product to cart - Pinova appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,59 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Wijntip! Witte wijn gemaakt van rode druiven en daardoor een smaaksensatie. Je drinkt een witte wijn met tonen van rood fruit, wat ook nog eens erg goed combineert met de biet!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!