Dessert
Bietenbavarois met bramen
- • Dessert
- • 4 personen
- • 260 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 350 g Griekse yoghurt
- • 250 ml ongezoete slagroom, lobbig geslagen
- • 125 g bramen
- • 100 ml rode bietensap
- • 100 g honing
- • 3-4 g agar-agar
- • ¼ reep pure chocolade met granaatappel
- • 4 el granola met pecannoten
BEreidings wijze
- Meng de honing met de yoghurt.
- Breng het bietensap aan de kook en los de agar er in op, laat nog even doorkoken en haal van het vuur.
- Meng met de yoghurt. Spatel er de geslagen room door en giet in een vierkante springvorm.
- Laat de bavarois opstijven in de koelkast en snijd er dan rechthoekige stukken van.
- Leg de stukken op borden en garneer met bramen, granola en geraspte chocolade.
Boodschappen lijst
- Pure chocolade 60% granaatappel
3,39 100 Gram
removeadd product to cart - Agar-agar
4,39 30 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,19 200 ml
removeadd product to cart - Yoghurt Griekse stijl
2,19 500 Gram
removeadd product to cart - Granola tropisch fruit, pecannoten & pitten
5,39 375 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!