Bakken
Bananenbrood met noten
- • Bakken
- • 8 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g quinoameel
- • 75 g gemengde noten, grof gehakt
- • 50 g amandelmeel
- • 50 g pure chocolade, in stukjes
- • 50 g appelmoes
- • 30 g kokosrasp
- • 8 Medjoul dadels
- • 2 rijpe bananen
- • 2 eieren
- • 2 tl bakpoeder
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Pureer de dadels en de bananen in een kom.
- Voeg de appelmoes en eieren toe en klop goed door.
- Voeg het meel toe met het bakpoeder en ¼ theelepel zout. Klop tot het luchtig is.
- Voeg chocolade, noten en kokosrasp toe.
- Giet in een ingevette cakevorm en bak in 45 minuten gaar. (Met dit meel wordt het bananenbrood niet zo hoog).
Boodschappen lijst
- Gemengde noten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 80%
4,69 100 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Quinoameel
5,59 400 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Amandelmeel
4,79 200 Gram
removeadd product to cart - Kokosrasp
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Paasfolder.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!