Aubergine stoofpot met tridelli
Aubergine stoofpot met tridelli

Hoofdgerecht

Aubergine stoofpot met tridelli

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

4 aubergines
2 pakken SOTO tridelli naar keuze
3 teentjes knoflook
2 uien
800 g tomatenblokjes (in blik)
240 g gekookte kikkererwten
4 el tomatenpuree
1½ tl zout
Flinke scheut olijfolie

BEreidings wijze

  1. Snijd de ui en knoflook in stukjes. Was de aubergine en snijd in blokjes van ca. 1 cm.
  2. Fruit de ui en knoflook kort in olijfolie. Voeg de aubergines toe en bak op hoog vuur terwijl je constant roert, totdat de aubergine uit elkaar valt. Voeg de kikkererwten en tomatenpasta toe en roer goed door. Blus met de tomatenstukjes en voeg het zout toe. Kook op laag vuur gedurende 10 minuten zachtjes door.
  3. Bereid de tridelli volgens de aanwijzingen op de verpakking; ze worden lekker knapperig in de oven of airfryer. Serveer bij de stoofpot.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van SOTO.