Hoofdgerecht
Aubergine stoofpot met tridelli
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 aubergines
- • 2 pakken SOTO tridelli naar keuze
- • 3 teentjes knoflook
- • 2 uien
- • 800 g tomatenblokjes (in blik)
- • 240 g gekookte kikkererwten
- • 4 el tomatenpuree
- • 1½ tl zout
- • Flinke scheut olijfolie
BEreidings wijze
- Snijd de ui en knoflook in stukjes. Was de aubergine en snijd in blokjes van ca. 1 cm.
- Fruit de ui en knoflook kort in olijfolie. Voeg de aubergines toe en bak op hoog vuur terwijl je constant roert, totdat de aubergine uit elkaar valt. Voeg de kikkererwten en tomatenpasta toe en roer goed door. Blus met de tomatenstukjes en voeg het zout toe. Kook op laag vuur gedurende 10 minuten zachtjes door.
- Bereid de tridelli volgens de aanwijzingen op de verpakking; ze worden lekker knapperig in de oven of airfryer. Serveer bij de stoofpot.
Boodschappen lijst
- Aubergine
4,79 2 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Tomatenblokjes
1,39 400 Gram
removeadd product to cart - Kikkererwten
1,99 350 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van SOTO.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!