Lunch
Andijviesalade met geitenkaas
- • Lunch
- • 2 personen
- • 617 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g vastkokende aardappels, in partjes
- • 200 g druiven (rood of wit)
- • 150 g harde geitenkaas, in puntjes
- • ½ krop andijvie, gewassen en gesneden
- • 4 el olijfolie
- • 2 el tijm, fijngehakt
- • 1 el rozemarijn, fijngehakt
- • 1 el knoflookpoeder
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de aardappelpartjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng er de tijm, rozemarijn, knoflookpoeder, 3 eetlepels olijfolie, zout en peper door en rooster goudbruin in de oven voor ca. 45 minuten. Schep af en toe om.
- Leg de druiven in een ovenschaal en rooster ze even in de oven, ca. 15 minuten.
- Doe de andijvie in een grote kom, samen met 1 eetlepel olijfolie en de warme druiven. Meng voorzichtig door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de salade over 2 borden. Leg er de puntjes geitenkaas op en schep de geroosterde aardappeltjes ernaast. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Gemalen knoflook
2,39 20 Gram
removeadd product to cart - Tijm
2,59 20 Gram
removeadd product to cart - Andijvie
2,79 1 stuks
removeadd product to cart - Rozemarijn
3,19 20 Gram
removeadd product to cart - Vastkokende aardappelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Supreme geitenkaas
7,74 165 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2025!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!