Aduki Bonensoep met Tortilla Chips
Aduki Bonensoep met Tortilla Chips

Soep

Aduki Bonensoep met Tortilla Chips

  • Soep
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

1 blik Amaizin Adukibonen
1 blik gepelde tomaten
1000ml vegetarische boullion
1 gele paprika
1 groene paprika
1 prei
1 wortel
1 ui
2 tenen knoflook
1/2 theelepel chilivlokken
1 theelepel komijn
Olijfolie
Zakje Amaizin Tortilla Chips Chili 75g
Verse koriander (optioneel)

BEreidings wijze

  1. Snijd de uien en knoflook fijn, de paprika’s en ui in blokjes en de prei in halve ringen.
  2. Verwarm de pan op halfhoog vuur. Voeg olijfolie toe en bak de uien. Voeg de knoflook toe, samen met de paprika's, wortel en prei. Zet de warmtebron laag en bak alles nog 5 minuten.
  3. Giet de Adukibonen af en voeg toe aan de pan, samen met de gepelde tomaten, bouillon, chilivlokken en komijn. Stoof de soep 25/30 minuten. De soep is klaar wanneer de groenten zacht zijn, maar nog een bite hebben.
  4. Verdeel de soep over 4 kommen. Garneer met een handje Tortilla Chips en koriander naar smaak.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Amaizin