your organic nature

De merknaam verklapt het eigenlijk al; Your Organic Nature staat voor 'jouw biologische gewoonte'. Het fijne van gewoontes is dat je er niet meer over na hoeft te denken. Dat is precies wat we met dit merk willen bereiken. Het voelt vertrouwd en past precies bij de levensstijl die je voor ogen hebt.
image
image
image

Een breed assortiment

Het assortiment bestaat uit bijna 200 producten in veel productgroepen. Zo zijn er versgeperste vruchtensappen, speciale melen, crackers, fruitbeleg, pizza’s, gistvrije bouillons, soepen, noten, zaden, granen, rijst, peulvruchten, ontbijtgranen, pasta’s en nog veel meer!

Innovatieve producten

Naast een groot aantal basisproducten voegt Your Organic Nature ook regelmatig nieuwe innovatieve producten toe die uitstekend in een gezonde leefstijl passen. 

Lekker onderscheidend

Your Organic Nature kiest voor lekkere producten met de juiste ingrediënten en van betrouwbare biologische kwaliteit. Biologisch is namelijk niet alleen lekker en gezond voor onszelf, maar ook goed voor de dieren en de natuur waarin we met z’n allen leven. 

Pasta op basis van linzen

Your Organic Nature probeert graag nieuwe dingen uit. Neem deze lasagnebladen op basis van gele linzen en spaghetti op basis van rode linzen bijvoorbeeld. Hiermee zet je in een handomdraai een glutenvrij pastagerecht op tafel. En je kan eindeloos variëren, zoals je van reguliere pasta's gewend bent! Niet alleen gemakkelijk en snel, maar ook extra voedzaam. Want doordat de pastasoorten gebaseerd zijn op linzen, bevatten ze meer voedingsvezels en eiwitten dan reguliere pasta. Meer zin in couscous? Ook hiervan hebben we peulvruchten varianten.

image
image

Afbreekbare folie en etiketten

Dit is exact de reden waarom Your Organic Nature haar producten het liefst niet van ver haalt en waar mogelijk verpakt met materialen die het milieu en de natuur zo min mogelijk belasten. Bijvoorbeeld biologisch afbreekbare folie en etiketten. En altijd met een vrolijke uitstraling die van ieder tafeldek-moment een feestje maakt.

Eerlijke samenwerking met producenten

De langdurige relatie tussen Your Organic Nature en haar producenten is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Zij kunnen erop vertrouwen dat ze een eerlijke samenwerking aangaan en langdurig producten mogen leveren. In ruil daarvoor ontvangt Your Organic Nature een stabiele productkwaliteit en een eerlijke prijs.