plantaardige zuivel van provamel

provamel-granola-coconut
Weet wat je eet en eet wat je kent. Provamel gelooft in een wereld waarin voeding van het land komt. Niets kunstmatigs, uitsluitend wat de natuur bedoelde. Zij zetten zich ervoor in dat jij je voeding weer kan vertrouwen, door open en eerlijk te zijn in alles wat ze doen.

Suikervrije drankjes

plantaardige inspiratie

Provamel zet zich ervoor in dat je voeding weer kan vertrouwen. De producten zijn 100% biologisch en dus GMO-vrij. Maar ook vegan, van nature lactosevrij en vrij van toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. De pure ingrediënten met hun volle smaak zijn de helden van deze producten! Het uitgebreide assortiment past perfect in een vegetarische en veganistische levensstijl.


Plantaardig lekker

bio-based packaging

De drankkartons zijn 100% recyclebaar, gemaakt van 80% biomateriaal - duurzaam geweekte suikerriet - waardoor de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk blijft. Het uiteindelijke doel is om volledige verpakkingen van biomateriaal te maken. De verpakkingen voor de alternatieven voor yoghurt zijn ook volledig recyclebaar: zorg wel dat je de papieren omhulling eraf haalt voor je het in de bak doet.

provamel-avocado-spinazie-hummus

protect what you love

Voor de soja, haver, rijst of amandelen werkt Provamel het liefst met kleine, lokale, biologische boeren in Europa in plaats van met de grote spelers op de wereldmarkt. Op die manier ontwikkelen ze langdurige, persoonlijke relaties met de producenten op basis van wederzijds respect en vertrouwen. 


De producenten weten dat ze bij Provamel een veilige toekomst hebben en Provamel weet dat ze het beste van de oogst krijgen. Ook wanneer wereldwijd naar ingrediënten gezocht moet worden, zoals voor cacao, zorgt Provamel ervoor dat de bronnen duurzaam zijn. Alle ingrediënten die worden ingekocht zijn vegan, GMO-vrij en biologisch.

Variatie op yoghurt

Plantaardige recepten