biodynamische kwaliteit bij luna e terra

lunaeterra-spelt-pastasoorten

Luna e Terra biedt een breed assortiment pure producten van de meest duurzame vorm van landbouw, zoals sappen, granen, melen, oliën en conserven. Dit assortiment is van de vertrouwde, hoogwaardige biodynamische kwaliteit, herkenbaar aan het Demeter keurmerk. 

ekoplaza-biodynamisch-lunaeterra-diepvriesgroenten-zonneboog-martijnschieman-spinazie

Diepvriesgroenten

Een gevarieerd assortiment groenten die op biologisch-dynamische wijze geteeld zijn en je altijd in huis kunt hebben, dat zijn de Luna e Terra Diepvriesgroenten. De groenten zijn geoogst in het juiste seizoen en daarna zo snel mogelijk verwerkt en ingevroren. Daardoor barsten ze van de smaak en blijft de voedingswaarden bewaard.

 Wat deze diepvriesgroenten nog unieker maakt, is dat ze allemaal in Nederland geteeld worden. Deze groenten leveren dus direct een bijdrage aan de Nederlandse biodiversiteit. Scan de QR-code op de verpakking om kennis te maken met onze telers

Edamameboontjes vallen in de prijzen

De Luna E Terra edamameboontjes zijn dubbel in de prijzen gevallen bij de Biologisch product van het jaar verkiezing 2024. Zowel de 2e prijs van de vakjury als de Publieksprijs werden toegekend aan de edamameboontjes van onze bekende telers. Ellen Nicolaes (Brand Manager) en Hilde Weijs (Category Manager) mochten de prijs in ontvangst nemen. "We zijn heel trots dat we de Publieksprijs hebben gewonnen! Deze prijs bewijst dat consumenten het samenwerken met vaste telers aan een korte en transparante keten waarderen én dat ze daaraan bij willen dragen." 

Meer over deze prijzen

ekoplaza-biologisch-bioproductvanhetjaar-edamemboontjes

luna e terra staat voor...

  • Een levende bodem voor de lange termijn.
  • Biodiversiteit in het landschap en variatie op het bord.
  • Smaakvolle, volwaardige en vitale voeding.
  • Een open mind voor het onmeetbare en onbeweegbare.
  • Respect voor alles wat nu en in de toekomst leeft. 

Demeter assortiment


lunaeterra-spielberg-graan
lunaeterra-pindakaas

Uit sterke samenwerkingen

Luna e Terra is er trots op dat biologisch-dynamische boeren en organisaties geweldige producten voortbrengen zónder kunstmest, chemie en mestoverschotten. Sterke gewassen, vitaal en volrijp. We doen er dan ook alles aan, deze producten zo heel mogelijk te houden. 

Zo werkt Luna e Terra samen met Spielberger molen voor alle melen, muesli's en vlokken en met Sjaak Twisk voor de groenteconserven. De tomatenproducten zijn van Terre di Sangiorgio, de pindakaas komt van het landbouwinitiatief SEKEM en de olijfolie komt van Azienda Agricola Surdo Francesca in Italië en Epikouros in Griekenland. Stuk voor stuk geweldige partijen om mee 

Tahin met zout
Demeter

Tahin met zout

Luna e terra - 500 Gram

alles voor een vitale Italiaanse maaltijd

Aan de pastasauzen wordt géén suiker toegevoegd en ze zijn gemaakt van zongerijpte Italiaanse tomaten. Pak daar de speltpasta gemaakt van zaadvaste graanrassen en de smaakvolle, pure olijfolie uit het zuiden van Italië bij en je hebt een vitale. biodynamische Italiaanse maaltijd!

ekoplaza-biodynamisch-lunaeterra-italiaansekeuken

Demeter assortiment

Jaar in jaar uit werken onze boeren aan de opbouw van een levende bodem, waarvan zijzelf én generaties daarna kunnen oogsten. Die levende bodem creëren zij door het sluiten van de kringloop en het stimuleren van biodiversiteit. 

lunaeterra-groentesappen
lunaeterra-demeter
lunaeterra-olijfolie