biodynamische kwaliteit bij luna e terra

lunaeterra-spelt-pastasoorten

Luna e Terra biedt een breed assortiment pure producten van de meest duurzame vorm van landbouw, zoals sappen, granen, melen, oliën en conserven. Dit assortiment is van de vertrouwde, hoogwaardige biodynamische kwaliteit, herkenbaar aan het Demeter keurmerk. 

Demeter assortiment

luna e terra staat voor...

  • Een levende bodem voor de lange termijn.
  • Biodiversiteit in het landschap en variatie op het bord.
  • Smaakvolle, volwaardige en vitale voeding.
  • Een open mind voor het onmeetbare en onbeweegbare.
  • Respect voor alles wat nu en in de toekomst leeft. 

lunaeterra-spielberg-graan
lunaeterra-pindakaas

Uit sterke samenwerkingen

Luna e Terra is er trots op dat biologisch-dynamische boeren en organisaties geweldige producten voortbrengen zónder kunstmest, chemie en mestoverschotten. Sterke gewassen, vitaal en volrijp. We doen er dan ook alles aan, deze producten zo heel mogelijk te houden. 

Zo werkt Luna e Terra samen met Spielberger molen voor alle melen, muesli's en vlokken en met Sjaak Twisk voor de groenteconserven. De tomatenproducten zijn van Terre di Sangiorgio, de pindakaas komt van het landbouwinitiatief SEKEM en de olijfolie komt van Azienda Agricola Surdo Francesca in Italië en Epikouros in Griekenland. Stuk voor stuk geweldige partijen om mee 

Tahin met zout
Demeter

Tahin met zout

Luna e terra - 500 Gram

alles voor een vitale Italiaanse maaltijd

Aan de pastasauzen wordt géén suiker toegevoegd en ze zijn gemaakt van zongerijpte Italiaanse tomaten. Pak daar de speltpasta gemaakt van zaadvaste graanrassen en de smaakvolle, pure olijfolie uit het zuiden van Italië bij en je hebt een vitale. biodynamische Italiaanse maaltijd!

ekoplaza-biodynamisch-lunaeterra-italiaansekeuken

Demeter assortiment

Jaar in jaar uit werken onze boeren aan de opbouw van een levende bodem, waarvan zijzelf én generaties daarna kunnen oogsten. Die levende bodem creëren zij door het sluiten van de kringloop en het stimuleren van biodiversiteit. 

lunaeterra-groentesappen
lunaeterra-demeter
lunaeterra-olijfolie