vegetarisch genieten met de paddestoel

depaddestoel-vegetarische-spinazieburger

De Paddestoel begon ooit in 1988 in eigen keuken en is nu niet meer weg te denken in de wereld van veggie burgers. Een heerlijk assortiment aan groenten- en kaasburgers. Daarnaast hebben ze ook diverse groentenuggets en cordon bleu met seitan. Gezondheid, de ecologische voetafdruk, duurzaamheid zijn actuele thema’s waar ze bij de Paddestoel hard aan werken. 

Hollands tintje

Jaarrond biedt De Paddestoel een volledig assortiment van biologische burgers en kroketten aan. Daarom gebruiken ze voornamelijk diepgevroren groenten. De leveranciers werken al jaren voor De Paddestoel, ook de gespecialiseerde biologische diepvriesleverancier. De grondstoffen worden zo veel mogelijk lokaal gekocht. De Belgische burgers hebben zelfs een Hollands tintje, want de Gouda kaas halen ze bij een Nederlandse biologische kaasmakerij.

depaddestoel-vegaburger

Biologisch & klimaatneutraal

De missie van De Paddestoel? Lekkere, gezonde en ecologisch verantwoorde vleesvervangers maken. En dat zo duurzaam mogelijk. En dat lukt, want onlangs is De Paddestoel gecertificeerd als volledig CO2  neutraal bedrijf!

Elke week opnieuw gaat het team van de Paddestoel aan de slag om de burgers en kroketten vers in de winkels te krijgen. Elke maandag beginnen ze met de voorbereidingen in de keuken. Daarna wordt er op volle toeren voorbereid, gebakken en ingepakt, zodat op vrijdag de verse burgers kunen worden geleverd. Ze gebruiken enkel biologische producten. 

Vega nuggets & schijfjes

depaddestoel-fabriek
depaddestoel-bouwjeburger
depaddestoel-burger

Vegetarische burger recepten