belvoir farm Siropen

belvoir-sfeerbeeld-zomer

Het assortiment van Belvoir Farm bestaat uit een verleidelijke reeks siropen en frisdranken in uiteenlopende smaken. Alle dranken zijn natuurlijk en worden gemaakt met verse ingrediënten.

Lemon & Mint Cordial

Lemon & Mint Cordial

Belvoir farm - 500 Ml

Bruisende dorstlessers

Cordial of pressé?

Ze zijn allemaal heerlijk! Alle dranken van Belvoir Farm zijn gemaakt met vers geplukte bloemen en vers fruit. De pressés zijn bruisende frisdranken die perfect zijn om direct van te genieten. Naast de frisdranken, zijn er ook verrassende cordials, welke perfect zijn om de lekkerste limonades mee te maken, bijvoorbeeld door te mengen met bruisend of plat water. Ook heerlijk als ingrediënt voor een frisse mocktail of cocktail. 

belvoir-sfeerbeeld-zomer

belvoir-lekkergenieten-renepluijm

Mugcake met siroop

Wist je dat je met slechts vier ingrediënten een simpel en relatief gezond cakeje kan maken? René laat het je zien. Hij stort de ingrediënten in een mug, 20 minuutjes in de oven en genieten maar! De vlierbloesemsiroop van Belvoir die hij hierbij gebruikt is super veelzijdig. En is de fles leeg? Gebruikt deze dan als mooie kandelaar! 

Smaakvolle siropen

Gevestigd in het hart van Belvoir, in het oosten van Engeland, bezit Belvoir Farm de enige vlierbloesemplantage in de UK. Elk jaar helpt de lokale gemeenschap vrijwillig mee om te helpen de oogst binnen te halen.

Recepten met Belvoir Farm