Krokante ontbijtgranen van barnhouse

barnhouse-krunchy
Kies je voor Barnhouse Krunchy muesli's, dan draag je bij aan het behoud van biodiversiteitsproducten in de Beierse regio. Naast het maken van krokante muesli, gaat Barnhouse ver in het bijdragen aan natuurbescherming waarbij de regionale biologische landbouw prioriteit heeft. 

Biologische ontbijtgranen

echt vakmanschap

Bij Barnhouse ruikt het alsof iemand een reusachtige hoeveelheid koekjes bakt en je bij iemand thuis bent. Want Barnhouse is altijd een familiebedrijf gebleven. Ze werken met hart en ziel aan krokante muesli's en dragen bij aan sociale en ecologische activiteiten. Echt vakmanschap met 100% biologisch geteelde ingrediënten is bij Barnhouse vanzelfsprekend. 

barnhouse-krunchypurbowl
barnhouse-krunchyfabriek
barnhouse-heindljosef
barnhouse-krunchyjoybowl

Van kleine krunchy bakker tot marktleider

Het begon allemaal met de jonge Engelsman Neil Reen die in Amerika voor het eerst échte knapperige muesli zag eind jaren '70. Daarna wilde hij maar één ding: zelf muesli maken! Ondertussen is Barnhouse uitgegroeid van kleine bakker tot grote speler in de biologische muesli's.  

Barnhouse heeft een ruim assortiment biologische ontbijtproducten in het assortiment: van knapperige haver zonder suiker tot ontbijtgranen met veenbessen of aardbeien.

Wist je dat de Krunchy muesli's van Barnhouse ook lekker zijn om te verwerken in recepten? Probeer eens als bodem van een kwarktaart of over je salade! 

Krunchy recepten