verwarmde dranken

Rudehealth-groupcoffee
Lekker opwarmen op een ijskoude dag doe je met deze verwarmende dranken. Plof na een winterse wandeling op de bank met een kop koffie, thee of (plantaardige) chocolademelk. Wij hebben een aantal verwarmende drankjes op een rijtje gezet. Liever zelf aan de slag? Ook daar is aan gedacht!

japanse matcha

Matcha is een poederthee die wordt gemaakt van de jongste theeblaadjes va nde plant. Je hebt verschillende varianten: matcha om thee te zetten, om in smoothies & lattes te verwerken én om mee te koken en bakken. Allemaal boordevol antioxidanten. 


Meer over matcha

yogi-tea-alkaline-herbs

Golden milk

Golden Milk is een warme, chai-achtige drank. Het wordt ook wel Kurkuma Latte genoemd. De kurkuma - al eeuwenlang een veelgebruikt ingrediënt in de Ayurveda - geeft de drank een mooie gele kleur. De Golden Milk mix van Chikko is een pure en biologische kruidenmix die naast kurkuma ook kaneel, gember, kardemom en heel belangrijk: zwarte peper bevat. Geen suiker en melkpoeder. 

Vegan chocolademelk

Ben je gek op chocolademelk? Dan kun je nu ook genieten van plantaardige opties. Zoals de haverdrink hot chocolate van Rude Health: gemaakt van haver met een romige afdronk. Volgens de filosofie van Rude Health zit er niets in wat jij ook niet in je keukenkastje hebt staan. Dus geen toevoegingen, alleen smaak. Liever met rijstdrink? Probeer dan de Rice Choco van Lima! 

Maak zelf heerlijke verwarmende dranken