verwarmde dranken

Rudehealth-groupcoffee
Heb jij met koude dagen ook meer en meer zin in dranken die je verwarmen? Niets lekkerders dan een warm drankje bij de haard of herfstbarbecue. Lekker naar buiten en dan bij thuiskomst weer warm worden met onze bijzondere drankjes die niet alleen goed smaken, maar ook nog iets extra's voor je doen. Wij hebben een aantal verwarmende drankjes op een rijtje gezet. Liever zelf aan de slag? Ook daar is aan gedacht!

Warme dranken

100% kruiden

De kruidenmelanges van Cleo's bestaan voor 100% uit kruiden, zonder aroma's of andere toevoegingen. Cleo's heeft zicht op de keten en de (kruiden) thee wordt verpakt in eigen fabriek in Veenendaal. Zo kan ze de hoogste kwaliteit garanderen. En dat is belangrijk: hoge kwaliteit zorgt voor gelukkige theedrinkers en tevreden boeren. Bijvoorbeeld Back to the Roots thee, met de verwarmende kruiden gember en kurkuma.

yogi-tea-alkaline-herbs

Ondersteunende thee

In de herfst kan ons immuunsysteem wel een beetje ondersteuning gebruiken. Immune Support van Yogi Tea kan je daarbij helpen. Deze kruidenthee combineert de zacht-bittere smaak van echinacea met fruitige vlierbes en aromatische basilicum. De natuurlijke vitamine C van de acerola-kers zorgt voor een natuurlijke ondersteuning van het afweersysteem.

Vegan chocolademelk

Ben je gek op chocolademelk? Dan kun je nu ook genieten van een plantaardige optie. Gemaakt van haver met een romige afdronk. Volgens de filosofie van Rude Health zit er niets in wat jij ook niet in je keukenkastje hebt staan. Dus geen toevoegingen, alleen smaak.

Lekker voor bij de verwarmende dranken