De lekkerste stamppot recepten

Je kunt eindeloos variëren met stamppot. Kies je voor de klassiekers met andijvie, boerenkool, wortel. Of wil je het wat spannender? Kies dan voor onze stamppotjes anders, met lekker veel groenten!

Meer groenten in je stamppot

Stamppot is bij uitstek geschikt om lekker veel groenten in te verwerken. Vervang je een gedeelte van de aardappelen? Dan kom je gemakkelijk aan je dagelijkse hoeveelheid. 


De knolselderij wordt vaak vergeten als groente. Het is niet moeders mooiste, maar wel heel voedzaam en heerlijk, bijvoorbeeld in de stamppot. 

Stamppot met biologische groenten

Stamppot Lekker makkelijk

Zuurkool, postelein, rucola, raapstelen, veldsla, knolselderij en zelfs pastinaak. Stuk voor stuk heerlijk om een lekker stamppotje mee te bereiden. Voor de meeste mensen wordt het tijd voor stamppot als het buiten koud is. Toch kan er een lekker herfst- of lentepotje bij ons ook wel in. Wat is jouw favoriet? 

Bekijk alle stamppot recepten

Verse stamppot van Marqt

In de keuken van Marqt wordt heel veel lekkers gemaakt. Waaronder kant en klare boernekool stamppot! Ideaal voor als je even geen zin of tijd hebt om zelf te koken, maar toch lekker wilt eten. 

  • 100% biologische, verse ingrediënten en geen troep
  • Altijd van een uitzonderlijk goed recept
  • Vers gemaakt door de koks van Marqt