natura pannenactie gestopt

Er is massaal gespaard voor de Natura pannen en daar zijn we blij om. Echter zijn er niet zoveel pannen beschikbaar als waar we op hebben gerekend. Er is wereldwijd een enorme schaarste aan ruwe grondstoffen, wat zorgt voor een tekort aan Natura pannen. De leverancier probeert Ekoplaza zoveel mogelijk te helpen, door maandelijks kleine hoeveelheden uit te leveren. Bewaar je volle spaarkaart goed. Deze blijft langer geldig, zodat je later je spaarkaart kunt inleveren.

Schaarste in grondstoffen

De schaarste is ontstaan door verschillende tegenslagen in de internationale containervaart, met name in China. Door een opeenstapeling van vertragingen worden de containerprijzen hoger en hoger. Verschillende bedrijven hebben hun productie daardoor verlegd naar Europa, met als gevolg dat in Europa problemen ontstaan in productiecapaciteit. De ruwe grondstoffen zoals gerecycled aluminium of handgrepen voor Naturapannen zijn hierdoor op dit moment erg schaars.

Italiaanse leverancier

De Naturapannen worden geproduceerd in Italië. Onze leverancier is één van de grootste van het land, maar ook voor hen is het onmogelijk om voldoende pannen te produceren. Zij verwachten dat deze problemen op de markt zeker tot het einde van het jaar zullen duren. De leverancier probeert Ekoplaza zoveel mogelijk te helpen, door maandelijks kleine hoeveelheden uit te leveren.

Bewaar je spaarkaart

Jouw volle spaarkaart blijft geldig tot 31 december 2021, zodat jij eventueel later je spaarkaart kunt inleveren. De voorraad wordt maandelijks met kleine hoeveelheden aangevuld en pannen worden uitgeleverd zolang de voorraad strekt. Helaas kunnen we niet garanderen dat er voldoende pannen beschikbaar komen.

We vinden het erg vervelend als je hierdoor misgrijpt op de gewenste pan. Ekoplaza doet er alles aan om tot het einde van het jaar zoveel mogelijk pannen te bemachtigen. Onze excuses voor het ongemak.

Actievoorwaarden

  • Van 19 mei t/m 31 augustus ontvang je bij €10,- aan boodschappen in de winkel een zegel. Met uitzondering van wettelijk niet toegestane artikelen (alcohol, geneesmiddelen, zelfzorggeneesmiddelen, volledige zuigelingenvoeding, statiegeld en cadeaubonnen). Bij 35 zegels is je spaarkaart vol. 
  • Volle spaarkaarten kunnen vanaf 23 juni t/m 31 december 2021 ingeleverd worden in de winkel. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je tot 70% korting op de adviesprijs van een Natura pan naar keuze. OP = OP!
  • Je ontvangt alleen zegels bij aankopen in de winkel, er worden geen zegels geleverd bij online bestellingen.
  • Alleen de spaarzegels die bij deze actie horen zijn geldig op de spaarkaart. Spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Maximaal 1 kaart per spaarproduct. Spaarkaarten zijn af te halen in de winkel.
  • Heb je een volle spaarkaart? Dan is deze alleen inwisselbaar in de Ekoplaza winkels (niet bij afhaalpunten).

De voordelen van Natura pannen

Duurzaam, praktisch en verantwoord kookgerei met oog voor een beter milieu. Verantwoord kopen en koken. De eerste, 100% gerecycled, ‘groene’ koekenpan met een anti-kleeflaag gemaakt van plantenextracten (glycerine en versterkt met minerale deeltjes). Dit maakt de laag keihard en slijtvast. Boter of olie zijn verleden tijd: door de anti-aanbak Vegetek glijdt een pannenkoek de pan uit. De laag is gemaakt zonder chemische stoffen, dus volledig PFOA, PTFE en PFOS vrij. De verpakking van de pan is gemaakt van gerecycled karton. Maar ook de panbody en -greep zijn van gerecycled materiaal gemaakt. Geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor elektrische, keramische, inductie kookplaten en gas.

✔  100% gerecycled
✔   Soft-touch greep
✔   Krasbestendige anti-kleeflaag van plantenextracten
✔   Geschikt voor alle warmtebronnen
✔   PFOA-vrij en PFOS-vrij
✔   Vaatwasmachine bestendig