spaar voor biologische fruitstruikjes

Wat willen we? Meer groen! Vanaf 10 april spaar je daarom bij je boodschappen voor fleurige fruitstruikjes. Haal de lente in huis en spaar voor een tuin of balkon vol plantjes!
epnl_banner_430x220px_pluk

100% biologisch gekweekte fruitstruikjes

De struikjes zijn biologisch gekweekt door Hoogeveen Plants, met potgrond van duurzaam gewonnen veen, compost en uitsluitend plantaardige en dierlijke bemesting. Naast het opfleuren van je tuin smaken de fruitsoorten ook gewoon heel lekker. Alle zes de plantjes die je kunt sparen bestaan uit soorten die gegarandeerd vruchten geven en gemakkelijk zijn in onderhoud. De fruitplanten zijn perfect voor zowel grote als kleine tuinen, maar ook in een pot op het terras, balkon of in de kleine moestuin doen ze het goed. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic.


Je kan kiezen uit onderstaande fruitstruikjes. Spaar ze allemaal!
tegeltje_packshot_585x460px_tuinplantjes
tegeltje_packshot_585x460px_tuinplantjes3
tegeltje_packshot_585x460px_tuinplantjes6
tegeltje_packshot_585x460px_tuinplantjes5
tegeltje_packshot_585x460px_tuinplantjes4
tegeltje_packshot_585x460px_tuinplantjes2

Zo spaar je mee

Spaar je mee voor de fleurige fruitstruikjes? Leuk! Bekijk hier alle actievoorwaarden

  • Vanaf woensdag 10 april t/m dinsdag 21 mei 2024 ontvang je bij elke €10,- aan boodschappen één zegel. Elke week krijg je bij bepaalde actieproducten een gratis extra zegel.
  • Bij 6 zegels is je spaarkaart vol. De spaarkaart is verkrijgbaar in de winkel. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je 50% korting op een fruitstuikje naar keuze. De fruitstruikjes zijn alleen verkrijgbaar in de winkel.
  • Je kan je volle spaarkaart inleveren t/m 28 mei 2024 (niet bij afhaalpunten). 
  • Bij een online bestelling met bezorging via onze bezorgpartner Leen Menken of in Ekoplaza Webshop Afhaalpunten (EWA) kunnen vanwege logistieke redenen geen spaarzegels toegevoegd worden. Bij bezorging via een Ekoroute, Ekoplaza Direct route en Peddler worden wel spaarzegels gegeven.

haal de lente in huis

Dat biodiversiteit belangrijk is voor een gezonde wereld hoeven we niet meer uit te leggen. Weg met betegelde tuinen: we willen meer groen zien. Geen zorgen, groene vingers heb je voor deze fruitsoorten niet nodig. Bij ieder fruitstruikje dat je aanschaft zit een handig kaartje waar precies op staat hoe je deze het beste kunt verzorgen. Op deze manier kan iedereen ervaren hoe lekker en gezond fruit uit eigen tuin is. Daarnaast is het ook leuk en leerzaam voor kinderen!

Dit maak je met fruit uit eigen tuin