12 apr. 2018 nieuws

Welkom in de wereld van Prime Olive Oil

img

Welkom in de wereld van Prime Olive Oil, olijfolie van absolute topklasse. Spreekt hoge kwaliteit olijfolie dan niet voor zich? Nee, zeker niet! Er zijn vele smaken en kwaliteiten op de markt.

De 100% Koroneiki olijven voor Prime Olive Oil zijn handmatig geoogst, koud geperst en ongefilterd. Het smaakprofiel van Prime is in balans en heeft frisse zachte tonen van vers gemaaid gras, verse olijven, is licht bitterzoet en iets peperig. De olijfolie is subliem zuiver, de zuurgraad ligt consequent onder 0,5%. Prime heeft een rookpunt van 190°C en is zowel koud als warm te gebruiken zonder smaak en kwaliteitsverlies!

Conchita en Ruth, de eigenaren van Olive Oil Company importeren met gepaste trots en veel enthousiasme. Ze zijn betrokken, houden toezicht op de kwaliteit, volgen het groeiproces van de olijf, zijn fysiek aanwezig tijdens de pluk, de persing en bij het vullen. Het transport naar Nederland, de opslag, verkoop en promotie houden zij eveneens in eigen beheer. Hierdoor kunnen zij eerlijke herkomst garanderen. Ruth en Conchita (foto) doen smaaktesten met Topchefs en professionals en gaan alleen voor de beste kwaliteit.  De Prime Olive Oil wordt aanbevolen door Paul Fagel, zijn handtekening staat tevens op de verpakking. 

Benieuwd? Bestel 'm hier!