09 mrt. 2021 editorial

Granendrank van eigen merk

img

Alles wat je van een boom kunt plukken of geteeld wordt in de aarde, is plantaardig. Hiervoor zijn minder kostbare hulpbronnen nodig en daarom beter voor onze planeet. Zo ook de heerlijke granendranken van Ekoplaza, waaraan geen suikers of andere zoetstoffen aan toegevoegd zijn. Erg lekker basis voor het ontbijt met vers fruit of ontbijtgranen, of nog beter, perfect te gebruiken in een onberperkt aantal recepten van zoet tot hartig. Plantaardige veelzijdigheid op z’n best!

Haverdrink
Ekoplaza haverdrink is een verfrissende plantaardige drank op basis van water en biologische haver. Haverdrink is ongezoet, lactosevrij en bevat een laag gehalte verzadigde vetten. Door de van nature zachte lichtzoete smaak is deze drink een heerlijk alternatief voor een glas melk. Ook lekker in combinatie met ontbijtgranen, in koude of warme gerechten, desserts en smoothies!

Sojadrink
Ekoplaza sojadrink is een plantaardige drank op basis van alleen water en sojabonen. That’s it, verder geen toevoegingen! Aan de variant met calcium is het kalkhoudende zeewier Lithothamnium en calciumcitraat toegevoegd.

Rijstdrink
Voor de rijstdrinks gebruikt onze producent Italiaanse rijst die op eigen velden geteeld wordt. De gehele keten is dus in eigen handen en dat is ideaal voor een optimale kwaliteitscontrole. Daarnaast kiest onze producent voor rijstolie in plaats van zonnebloemolie, wat vaak in vergelijkbare drinks wordt gebruikt. De rijstolie geeft een extra rijke smaak, met een ultieme smaakbeleving tot gevolg!