18 nov. 2022 nieuws

De 4e Ekoplaza Foodmarqt is geopend!

img

Er zijn al 3 Marqt winkels omgetoverd tot Ekoplaza Foodmarqt (Haarlemmerstraat, Ceinturbaan en Bilderdijkstraat in Amsterdam). En daar voegen we vandaag de 4e aan toe! Aan de Hoofddorpweg in Amsterdam vind je nu een heerlijke winkel boordevol pure, verantwoorde, lokale en vooral écht lekkere biologische producten. 

In Ekoplaza Foodmarqt hebben Ekoplaza en Marqt in elkaar de perfecte aanvulling gevonden: het betrouwbare karakter van Ekoplaza met de luxe uitstraling van Marqt. Zo zijn leuke, lekkere en complete biowinkels ontstaan waarin de beleving centraal staat. Zo vind je er verse vis op ijs uit het seizoen, een groot aanbod buitenlandse en binnenlandse kazen voor op de kaasplank, veel kant-en-klaarmaaltijden waarvan een deel vers is gemaakt in de winkel en nog veel meer. Voor alle foodies, fijnproevers en gastronauten, snoepers, smullers en lekkerbekken, bio-lovers, bourgondiërs en weekendchefs!

Hetekoplaza-biologisch-foodmarqt-hoofddorpweg-vis écht lekkere karakter van Marqt is nog steeds terug te vinden in de winkel, en daar is het biologische en lokale karakter van Ekoplaza aan toegevoegd. Het assortiment is 100% biologisch en je vindt er veel lokale producten. Hans van Mierlo, marketingmanager bij Ekoplaza, vertelt: "De Ekoplaza Foodmarqt is een 100% biologische winkel met extra aandacht voor vers om maximaal te genieten. Onze inkopers hebben samen met de leveranciers keihard gewerkt om het lekkere assortiment van Marqt biologisch te maken. De samenwerking tussen winkels en hoofdkantoor geeft een resultaat waar we trots op zijn en waar klanten positief op reageren.

 We maken zo een stap naar de winkel van de toekomst. Zeker in deze tijd is er de noodzaak om de consument mee te nemen in de transitie naar duurzame en biologische landbouw. Door ons aanbod te laten zien van écht lekker eten, maken we biologisch toegankelijker en vanzelfsprekender. Bij Ekoplaza Foodmarqt kun je terecht voor je biologische boodschappen, maar ook voor een bereidingstip, een mooi recept, kopje koffie en gezellig praatje. Bovenal is het een winkel voor thuiskoks die graag verse producten willen voelen en proeven. Ook wanneer je haast hebt of geen zin om te koken, kun je bij ons terecht voor een gebalanceerde en heerlijke kant-en-klaarmaaltijd.

Ben je in Amsterdam? Dan is de Ekoplaza Foodmarqt de moeite waard om een kijkje te gaan nemen! 

Meer over Ekoplaza Foodmarqt