Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Boodschappen doen

Gezond en vers koken, zonder ongewenste toevoegingen. Daar houden we allemaal van. Maar er zijn van die dagen dat het niet lekker uit komt, je inspiratieloos bent of je even geen zin hebt om in de keuken te staan. Bijvoorbeeld na een drukke werkdag, intensieve colleges of tussen het werk en het sporten in. Maar hoe krijg je dan snel een voedzame maaltijd binnen en waar haal je deze vandaan? Wij hebben het antwoord voor je. Want juist voor die dagen hebben wij het eten al voor je klaar staan.

Met de nieuwe verse maaltijden en salades van Ekoplaza geniet je binnen een mum van tijd van een verse, voedzame en gezonde maaltijd. Op het werk, onderweg of gewoon lekker thuis. Waar je maar wilt. Gezond gemak noemen we dat!

De maaltijden worden gemaakt van verse biologische ingrediënten zonder onnodige toevoegingen. Door de juiste onbewerkte ingrediënten te selecteren heb je deze helemaal niet nodig. Met vier versmaaltijden en vier salades is er voor ieder wat wils. Het assortiment bevat ook vegetarische, veganistische en eiwitrijke varianten.

André, Mark, Gerard en Johnny zijn de trotse koks die deze maaltijden en salades dagelijks met veel passie en plezier bereiden. Dit doen zij in de kleinschalige keuken van Foodcomponist in Dirksland. Veelal gewoon in een pan, zoals je dat thuis ook zou doen. Professionele apparatuur zoals een steamer helpen waar nodig een handje.

We namen een kijkje in de keuken