Soep
Zuurkoolsoep
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 300 g zuurkool
- • 1 ui, gesnipperd
- • 2 el tomatenpuree
- • ½ el olijfolie
BEreidings wijze
- Breng de bouillon aan de kook.
- Spoel de zuurkool kort af onder de koude kraan en schep door de bouillon. Laat op laag vuur in circa 30 minuten zachtjes gaar koken.
- Verwarm ondertussen de olie in een pan en fruit de ui. Roer de tomatenpuree erdoor en bak een paar minuten mee.
- Laat het tomatenpureemengsel de laatste 10 minuten meekoken met de soep. Roer regelmatig door.
Boodschappen lijst
- Zuurkool
1,39 500 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillon gistvrij
4,59 150 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,79 100 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2013.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!