Lunch
Zomerse poké bowl
- • Lunch
- • 2 personen
- • 437 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 340 g witte lupine (pot), afgespoeld en uitgelekt
- • 100 g quinoa, gekookt en koud afgespoeld
- • 75 g radijskiemen
- • 10 radijsjes, in plakjes
- • 1 avocado, gehalveerd en in plakken
- • 1 limoen, in partjes
- • 2 el smoked shoyu
- • 2 el zeewiervlokken
- • Klein handje koriander, blaadjes geplukt
BEreidings wijze
- Verdeel over twee kommen: de witte lupinebonen, quinoa, plakjes radijs, koriander en avocado. Top met de kiemen.
- Maak de poké bowls op smaak met furikake en smoked shoyu en knijp er een partje limoen over uit. Garneer met de rest van de limoenpartjes.
Boodschappen lijst
- Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Radijskiemen
1,39 75 Gram
removeadd product to cart - Witte lupine
2,19 340 Gram
removeadd product to cart - Quinoa
3,59 500 Gram
removeadd product to cart - Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!