Dessert
Zomerfruit-prosecco bowl
- • Dessert
- • 6 personen
- • 129 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g aardbeien, in partjes
- • 150 g (blauwe) bessen
- • 150 g bramen
- • 1 limoen, uitgeperst
- • 100 ml grenadinesiroop
- • 750 ml prosecco
- • ook nodig: grote glazen schaal of pot
BEreidings wijze
- Doe al het zomerfruit in de pot en voeg het limoensap en de grenadinesiroop toe.
- Schenk vlak voor het serveren de fles prosecco erbij. Serveer in glazen met behulp van een pollepel.
Boodschappen lijst
- Blauwe bessen
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Siroop grenadine
8,79 700 Ml
removeadd product to cart - Prosecco Treviso
9,99 75 cl
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!