Dessert
Zomerfruit-prosecco bowl
- • Dessert
- • 6 personen
- • 129 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g aardbeien, in partjes
- • 150 g (blauwe) bessen
- • 150 g bramen
- • 1 limoen, uitgeperst
- • 100 ml grenadinesiroop
- • 750 ml prosecco
- • ook nodig: grote glazen schaal of pot
BEreidings wijze
- Doe al het zomerfruit in de pot en voeg het limoensap en de grenadinesiroop toe.
- Schenk vlak voor het serveren de fles prosecco erbij. Serveer in glazen met behulp van een pollepel.
Boodschappen lijst
- Blauwe bessen
3,59 125 Gram
removeadd product to cart - Siroop grenadine
8,79 700 Ml
removeadd product to cart - Prosecco Treviso
9,99 75 cl
removeadd product to cart - Aardbeien
4,59 250 Gram
Uit assortiment
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!