Zoete aardappel-spinaziestamppot
Zoete aardappel-spinaziestamppot

Hoofdgerecht

Zoete aardappel-spinaziestamppot

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 363 kcal / portie

Ingrediënten lijst

1 kg zoete aardappel, geschild en in stukken
300 g spinazie, gewassen
200 ml amandeldrink
4 eieren
1 rode ui, in dunne ringen
3 el azijn
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de zoete aardappels gaar in ruim water, giet af en stoom ze kort droog. Stamp ze samen met de amandeldrink en de spinazie fijn en breng op smaak met zout en peper.
  2. Breng intussen een ruime pan water aan de kook met de azijn. Kook de eieren hierin ca. 7 minuten en laat ze daarna goed schrikken onder koud water. Pel ze en snijd ze doormidden.
  3. Verdeel de stamppot over de borden en leg de eitjes en rode uienringen erop. Maal er nog wat zout en peper over.

Boodschappen lijst

  • product
    remove
    add product to cart
  • product
    Spinazie

    3,99 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    2,69 4 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode uien

    1,79 500 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.