Bijgerecht
Zoete aardappel frietjes
- • Bijgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 3 zoete aardappelen
- • 1 avocado
- • 1 teentje knoflook
- • 1 citroen, het sap
- • 2 el tahin
- • 1 el olijfolie
- • 1 tl gerookte paprikapoeder
BEreidings wijze
- Verwarm de oven op 180℃.
- Was de zoete aardappelen heel goed zodat je ze niet hoeft te schillen.- Snij de zoete aardappelen op dunne frietreepjes.
- Verdeel de frietjes over de bakplaat en smeer ze in met olijfolie en de gerooktepaprika poeder.
- Bak de frietjes in ongeveer 25 minuten gaar.
- Doe de avocado, tahini, knoflook en citroensap bij elkaar in een keukenmachine en mix tot een gladde dip.
- Serveer de friet samen met de dipsaus.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
16,49 1 Liter
removeadd product to cart - Paprikapoeder
3,89 40 Gram
removeadd product to cart - Avocado
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Witte tahin
4,19 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
2,09 300 Gram
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
2,99 600 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!