Hoofdgerecht
Zilte zeegroenten met garnalen
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g Hollandse garnalen, gekookt en gepeld
- • 100 g zeekraal
- • 100 g lamsoor
- • 2 tenen knoflook, fijngesneden
- • 1 ui, gesnipperd
- • 2 el citroensap
- • 1 el ghee
BEreidings wijze
- Verhit de ghee in een hapjespan en bak hierin de ui zachtjes aan.
- Voeg de knoflook toe en bak deze een halve minuut mee voor je de lamsoor en zeekraal erbij doet.
- Bak de groenten in 1-2 minuten al omscheppend wat zachter. Bak ze niet te lang, beetgaar zijn ze het lekkerste.
- Haal de pan van het vuur en schep de garnalen en het citroensap door het gerecht.
- Verdeel over 2 borden en serveer meteen.
- Lekker met blokjes geroosterde, zoete aardappel.
Boodschappen lijst
- Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Ghee naturel
9,39 245 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Eetpaleo.nl
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!