Hoofdgerecht
Zilte aardappelen met lamsoor en olijven
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 499 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 600 g vastkokende aardappelen
- • 100 g lamsoor
- • 100 ml olijfolie
- • 75 g cashewnoten
- • 50 g zwarte olijven
- • Zeezout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Snijd de aardappelen in partjes en meng ze met de olie. Leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik in de oven en laat ze in ± 40 minuten goudbruin en gaar worden. Schep om de 10 minuten om.
- Breng de aardappels direct uit de oven op smaak met zout en peper en hussel ze in een kom met de lamsoor, noten en olijven.
Boodschappen lijst
- Vastkokende aardappelen
6,99 2 kg
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,09 120 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Zwarte olijven
3,19 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!