Dessert
Yoghurttaart met cranberrydiksap
- • Dessert
- • 8 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g volle yoghurt
- • 125 ml slagroom, stijfgeklopt
- • 100 g blauwe bessen
- • 4 g agar-agar (oplossen in 100 ml water)
- • 1 sinaasappel, gepeld en in partjes
- • 1 pak chocoladekoekjes
- • 3 el cranberry diksap
- • 3 el kokosolie, gesmolten
- • 2 el sinaasappel fruitbeleg
- • 2 el rietsuiker
- • 1 el honing
- • Takje munt
BEreidings wijze
- Verkruimel de koekjes en meng met kokosolie, fruitbeleg en cranberry-diksap.
- Vet een springvorm in en bedek met bakpapier. druk het koekjesmengsel op de bodem.
- Verwarm de agar agar in de 100 ml water, meng met 100 ml yoghurt en dan door de rest spatelen. Schep de geklopte slagtoom erdoor.
- Giet op de bodem.
- Laat een paar uur opstijven in de koelkast.
- Versier de taart met sinaasappelpartjes, blauwe bessen en munt.
Boodschappen lijst
- Handsinaasappels
3,98 1 kg
removeadd product to cart - Sinaasappel fruitbeleg
3,99 260 GRAM
removeadd product to cart - Agar-agar
2,99 12 Gram
removeadd product to cart - Dubbele choco biscuit
3,89 135 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,25 1 Liter
removeadd product to cart - Diksap cranberry
7,79 500 ML
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,19 200 ml
removeadd product to cart - Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!